GYÜMÖLCSFELDOLGOZÁS TERMÉSTŐL A TERMÉKIG
A növények édes, húsos termése a Gyümölcs, a természet egyedülálló ajándéka. Magyar földön ősidők óta zamatos, jó minőségű gyümölcsök teremnek. A hetedhét arcú gyümölcs termésének kisüzemi, vagy házi feldolgozása, családok, kisebb gazdaságok számára egyedülálló bevételi forrást jelenthet.
Miért hetedhét arcú?
Elképzelésünk, hogy egy adott gyümölcsöt a lehető legtöbb piacképes feldolgozási móddal dolgozzunk fel, megmutatva ezzel a különböző késztermékekben ugyanazon gyümölcs aromáit:
Bor, Szőlő párlat, Borpárlat, Törköly pálinka, Seprő pálinka, Gyümölcs bor, Gyümölcs pálinka, Natúr gyümölcslevek, Sűrítmények, Lekvár, Aszalt (szárított) gyümölcsök, Szőlőmag olajak, Ecetek, stb.
Berendezés családunk tagjai:
- Professzionális házi gyümölcs erjesztő berendezés cefrék, levek, párlatok, késztermékek hűtéséhez, tárolásához.
- Professzionális, univerzális házi pálinkafőző berendezés pálinkák, ivólevek, szörpök, lekvárok előállításához.
- Aszaló berendezés aszalványok, teák, pálinka ágyak készítéséhez.
- Gyümölcs magozó berendezés
- Gyümölcs daráló berendezés
- Gyümölcs szivattyú
- Gumimembrános prés
- Szőlő prés
- Növényolaj prés
- Csomagolás és palackozás technika