Annak érdekében, hogy Önnek a legjobb élményt nyújtsuk "sütiket" használunk honlapunkon. Az oldal használatával Ön beleegyezik a "sütik" használatába.

GYÜMÖLCSFELDOLGOZÁS TERMÉSTŐL A TERMÉKIG

A növények édes , húsos termése a Gyümölcs, a természet egyedülálló ajándéka. Magyar földön ősidők óta zamatos, jó minőségű gyümölcsök  teremnek. A hetedhét arcú gyümölcs termésének kisüzemi, vagy házi feldolgozása, családok, kisebb gazdaságok számára egyedülálló bevételi forrást jelenthet. 

 

Miért hetedhét arcú?

Elképzelésünk, hogy egy adott gyümölcsöt a lehető legtöbb piacképes feldolgozási móddal dolgozzunk fel, megmutatva ezzel a különböző késztermékekben ugyanazon gyümölcs aromáit:

Bor, Szőlő párlat, Borpárlat, Törköly pálinka, Seprő pálinka, Gyümölcs bor, Gyümölcs pálinka, Natúr gyümölcslevek, Sűrítmények, Lekvár, Aszalt (szárított) gyümölcsök, Szőlőmag olajak, Ecetek , stb.

Berendezés családunk tagjai: