GYÜMÖLCSFELDOLGOZÁS TERMÉSTŐL A TERMÉKIG

 

A növények édes, húsos termése a Gyümölcs, a természet egyedülálló ajándéka. Magyar földön ősidők óta zamatos, jó minőségű gyümölcsök teremnek. A hetedhét arcú gyümölcs termésének kisüzemi, vagy házi feldolgozása, családok, kisebb gazdaságok számára egyedülálló bevételi forrást jelenthet.

Miért hetedhét arcú?

Elképzelésünk, hogy egy adott gyümölcsöt a lehető legtöbb piacképes feldolgozási móddal dolgozzunk fel, megmutatva ezzel a különböző késztermékekben ugyanazon gyümölcs aromáit:

Bor, Szőlő párlat, Borpárlat, Törköly pálinka, Seprő pálinka, Gyümölcs bor, Gyümölcs pálinka, Natúr gyümölcslevek, Sűrítmények, Lekvár, Aszalt (szárított) gyümölcsök, Szőlőmag olajak, Ecetek, stb.

Berendezés családunk tagjai:

  • Professzionális házi gyümölcs erjesztő berendezés cefrék, levek, párlatok, késztermékek hűtéséhez, tárolásához.
  • Professzionális, univerzális házi pálinkafőző berendezés pálinkák, ivólevek, szörpök, lekvárok előállításához.
  • Aszaló berendezés aszalványok, teák, pálinka ágyak készítéséhez.
  • Gyümölcs magozó berendezés
  • Gyümölcs daráló berendezés
  • Gyümölcs szivattyú
  • Gumimembrános prés
  • Szőlő prés
  • Növényolaj prés
  • Csomagolás és palackozás technika